Празнувайте тази Коледа с био усмивка и топлина в сърцето си

Коледните празници са период на радост, обич и споделяне. А как можем да направим този период още по-специален? С био продукти и купища зелени идеи, които ще внесат екологична усмивка във вашия дом, разбира се! 

В Био маркет тази година сме запретнали ръкави да ви покажем как Коледата може да бъде магическа и с малко повече зелен привкус.

Вижте нашите коледни идеи за по-различна Коледа

1. Био украса с играчки направени от вас

Защо да не направите коледната украса по-особена този път? Избегнете масовите производства и създайте уникални играчки за елхата. Използвайте материали от природата, като сухи клонки, кори от плодове и зърна. Замислете се за вдъхновяващи форми като сърца, звезди и животинчета, които да носят топлина и уют.

2. Био вечеря с любов и традиции

За трапезата семейството ви заслужава само най-доброто. Опитайте се да приготвите вечеря със съставки, които са близки до природата. Изберете био продукти от онлайн магазина www.bio-market.bg или отскочете до най-близкия ни магазин. Насладете на чистите вкусове и аромати на естествено отглежданите продукти. Ще откриете богат асортимент от всичко, необходимо за спретване на най-коледната трапеза.

3. Споделяйте мигове, не само подаръци

В Коледните празници традициите са ценни като злато. Направете ги особени и по-силни като ги споделите с любимите си хора. Играйте настолни игри, гответе заедно, украсявайте елхата със семейството. Тези моменти на съединение са по-ценни от всякакъв подарък.

4. Зелени подаръци с Био маркет

Подаръците, които вземате или давате, могат също да носят отпечатък на природата. Изберете био продукти и здравословни лакомства. Био Маркет предлага разнообразие от етични и екологични подаръци - от био шоколади до естествена козметика.

Коледата с био продукти не е просто празник, а начин на живот. Тя е принос за здравословното и екологично бъдеще на всеки дом. Възползвайте се от възможността да превърнете този празник в по-зелено и устойчиво изживяване, изпълнено с топлина и обич.

Публикувано от:

Дарина Райчева
Привет от мен Дарина - човекът, който прави и пудри съдържанието в социалните мрежи на www.bio-market.bg . Като ентусиаст на био храните и експериментатор с веган продукти, се стремя да изследвам здравословните начини за хранене, интересни факти за някои храни и трендове по света. Тук споделям с вас своето пътуване в този био свят и откриването на нови алтернативи на традиционните ни ястия ( ‘’Бабо, не се сърди! ;)) Със статиите в блога ни се стремя да вдъхновя и насърчя хората да са будни в избора си на храна и начин на живот!