Почистващите продукти играят съществена роля в ежедневието ни у дома, в училище и в офиса. Чрез безопасно и ефективно премахване на микроби и други замърсители, те предотвратяват разпространението на инфекциозни заболявания и контролират алергените, като прах и мухъл, като ни помагат да останем здрави. Почистващите продукти също ни позволяват да се грижим за нашите домове и вещи.

Химикалите, използвани за почистване и в почистващите продукти, като перилни препарати, белина, продукти за миене на съдове и други домакински почистващи препарати, помагат за подобряване на ефективността на почистването, правейки домовете, офисите и другите среди по-лесни за почистване и по-хигиенични.

Какви препарати да изберем ?

Почистващите продукти, макар и безопасни и ефективни, трябва да се третират по подходящ начин, за да се защити здравето на потребителите и техните семейства. Потребителите трябва да следват всички инструкции за безопасна работа на етикета на продукта, преди да използват конкретен почистващ продукт. 

Най-трудната част при почистването е намирането на правилните - най-добрите продукти за баня, дърво, ламинат и килими. Универсалните продукти за почистване на дома, не винаги върват най-добрата работа. А професионалните препарати могат да бъдат много скъпи. Защото, нека си го кажем, едно досадно петно от вино няма да се отстрани от само себе си с щракане на пръст. 

На пазара вече има и много био продукти за почистване на дома, стъкла, баня и под които сам да си направиш без да се използва излишна пластмаса. Еко продуктите набират все по-голяма популярност. Продукти от DIY (Do It YourselF) серията, които включват еко препарати за почистване на почти всичко, които си си правиш съвсем сам без усилия. 

Защо да изберем Био маркет ?

Био маркет предлага обширна гама продукти за почистване. Еко препарати, аксесоари за хигиена, перилни препарати и продукти за дома. 

Публикувано от:

Илияна Шуманска
Здравейте! Аз съм Илияна, а моята страст към здравословното хранене и интересът ми към био продуктите ме вдъхновяват да споделя знанията си с вас. Вярвам в силата на чистата и натурална храна за подпомагане на нашето здраве и благосъстояние. Следя последните тенденции в света на био и органичните продукти, за да ви предоставя актуална информация и вдъхновение за здравословния начин на живот. С моите статии ще ви насочвам към вкусни и здравословни рецепти, както и към полезни съвети за избора на най-качествените продукти.