Рецепта за протеинови бонбони Баунти

Ето една проста рецепта за протеинови бонбони, вдъхновена от десерта Баунти.

Ще се влюбите в тези покрити с настърган шоколад протеинови баунти топки! Те са здравословна версия на класическия баунти десерт. Изработени само от 4 прости съставки, тези лесни за правене протеинови топчета са идеалното лакомство след тренировка. Тази рецепта е без печене също така без брашно и... без вина!

Идеална за хора, които обичат да похапват в движение, тази рецепта за протеинови бонбони е нашият поглед върху кокосовите блокчета Bounty, но доста по-здравословен вариант. Тези малки вкусотии са с високо съдържание на протеини са вкусен начин да задоволите желанието си за сладко, като същевременно ви заситят за съществено време от деня ви.

Нека кокосовата лудост започне.

Какво ви е необходимо за приготвянето им?

Съставки:

*Може да оваляте бонбоните в настърган или разтопен шоколад вместо какао.

Как да ги приготвим?

  • В купа смесваме скир, кокосови стърготини и двете дози протеин.
  • Размесваме и оставяме сместа за 1 час в хладилник, след това овалваме на топчета в какао, настърган шоколад или в разтопен шоколад.
  • И се наслаждаваме на макс.

Бон Апети!

Потопете се във здравословната версия на баунти лакомствата с Био Маркет

Потърсете нашите тези и още много здравословни лакомства във физическите ни магазини.

Публикувано от:

Дарина Райчева
Привет от мен Дарина - човекът, който прави и пудри съдържанието в социалните мрежи на www.bio-market.bg . Като ентусиаст на био храните и експериментатор с веган продукти, се стремя да изследвам здравословните начини за хранене, интересни факти за някои храни и трендове по света. Тук споделям с вас своето пътуване в този био свят и откриването на нови алтернативи на традиционните ни ястия ( ‘’Бабо, не се сърди! ;)) Със статиите в блога ни се стремя да вдъхновя и насърчя хората да са будни в избора си на храна и начин на живот!