Веган морковена торта с крем от кашу

Потопете се във вкусовете на сладкия безграничен свят на растителната наслада!

Днес ще ви представим невероятно вкусната и 100% веган Морковена Торта с крем от кашу - чудесно решение за всеки, който обича сладки неща, но и следи какво му се лепи като прекали с тях. Тази торта не само е вкусна, но и напълно без животински продукти!

Приемете това предизвикателство и превърнете скучните сладки рецепти с моркови в неустоимо изкушение!

Какво ви е необходимо за тортата?

Съставки:

За Блата:

За Глазурата:

Как да си я приготвим?

  • Загрейте фурната на 180 градуса.
  • Всички съставки за кейка разбъркайте в дълбока купа като започнете от сухите и преминете към мокрите в изброената последователност.
  • Разбъркайте добре, докато сместа стане гладка и равномерна.
  • Пригответе тава за печене и налейте сместа в нея.
  • Печете в предварително загрята фурна за приблизително 30-35 минути или докато клечката за зъби излезе чиста след проверка.

Приготвяне на Глазурата:

  • В голяма купа сложете Vegablum Био крем с кашу и кокос, маслото и ванилията.
  • Разбъркайте докато получите гладка и кремообразна глазура.
  • Когато тортата е изпечена и изстудена, нанесете глазурата равномерно върху нея.
  • Украсете с няколко захарни пръчици за цвят, за да придадете още по-празничен вид.

Нашият 100% вегански десерт е готов за сервиране! Насладете се на всяка хапка от този сочен и ароматен кулинарен шедьовър, който ще ви потопи в безграничния свят на веган сладкиши.

Споделете радостта с близките си, като ги изненадате с този вкусен и здравословен десерт. Весело готвене и весели празници!

Потърсете тази и още безброй вкусотии и в нашите физически магазини в София, Пловдив и Варна! 

Публикувано от:

Дарина Райчева
Привет от мен Дарина - човекът, който прави и пудри съдържанието в социалните мрежи на www.bio-market.bg . Като ентусиаст на био храните и експериментатор с веган продукти, се стремя да изследвам здравословните начини за хранене, интересни факти за някои храни и трендове по света. Тук споделям с вас своето пътуване в този био свят и откриването на нови алтернативи на традиционните ни ястия ( ‘’Бабо, не се сърди! ;)) Със статиите в блога ни се стремя да вдъхновя и насърчя хората да са будни в избора си на храна и начин на живот!