Гофретите винаги са били любимо лакомство за закуска. Въпреки, че изискват малко повече усилия от бърканите яйца или палачинките, винаги ще обичаме гофретите в неделните сутрини.
Преглагаме ви гофрети, които са без пшеница и са безумно вкусни. Те са естествено подсладени с кокосова захар и използват гхи вместо масло, чудесен заместител за хора с непоносимост към лактоза. Ще бъдете впечатлени и от хранителния профил на всяка вафла, с 33 грама здравословни въглехидрати, 14 грама мазнини и 8 грама протеин. Ще ви държи с часове!
Това е може би най-важният въпрос, който трябва да зададете, тъй като грешният вид брашно може наистина да развали рецептата за гофрети.
Брашна без глутен, които могат да работят за тази рецепта, включват овесено брашно, бадемово брашно/брашно, брашно от нахут, брашно от кафяв ориз и брашно от елда. Ако използвате кокосово брашно, ще искате то да съставлява само около една четвърт от вашата брашнена смес, защото може да я направи по-малко работоспособна.
Или накрая, можете просто да направите своя собствена!
Необходими съставки за 2 порции:
Начин на приготвяне:
Търсене
Свързани продукти