Най-вкусната бита сметана, която сте яли някога!
Веган бита сметана – Оо ла ла!
Битата сметана има толкова много приложения и когато сте решили да експериментирате във веганството или просто сте сложили край на млечните продукти, вече може да не се притеснявате какво може да я замени!
Битата веган сметана е насреща!
Приготвянето на собствена веган бита сметана е основно умение, когато става въпрос за приготвяне на вегански десерти.
Ние от Био Маркет ще ви покажем супер начин за приготвяне удома.
Където и да сте използвали обикновена бита сметана досега – използвайте тази вместо нея!
Лека и пухкава веган бита сметана, приготвена без кокосово мляко - идеална за торти, сладкиши и дори за гарнитура на кафе!
Попитайте всеки, който някога се е опитвал да приготви веган бита сметана, и вероятно ще чуете доста травматична история за загуба, болка и скръб. Безброй хора са били подмамени от идеята за "разбита кокосова сметана" - уау колко прекрасно! Просто го охлаждате, поставяте го в миксер и разбивате - страхотно - ОСВЕН ЧЕ НЕ Е СТРАХОТНО НАЛИ!!??
Всъщност, вдигнете ръката си, ако някога сте били жертва на рецепта за "разбита кокосова сметана"... МИЛИОН ВДИГНАТИ РЪЦЕ ЕДНОВРЕМЕННО. Вижте нашият веган вариант бита сметана - безпроблемна и супер гладка!
Честно казано, магията на тази веган бита сметана е, че наистина изисква само две съставки! Соево мляко и кокосово масло! Ключът е да вземете правилните количества (затова наистина препоръчваме да използвате комплект кухненски везни за тази рецепта).
Също така е добра идея да използвате неподсладено и неовкусено соево мляко. В идеалния случай може използвате и дезодорирано или „рафинирано“ кокосово масло! Но по този начин вашата веган бита сметана ще има вкус на кокос!
Както винаги, пълната рецепта с количества и т.н. е в долната част на страницата!
Процесът е лесен за приготвяне, но трябва да обърнете внимание на няколко специфики, в противен случай няма да се разбие. Разделили сме всичко на 4 стъпки, за да направим нещата по-лесни за следване.
Ако вашата веган бита сметана се нагрее твърде много, докато я разбивате, тя няма да събере необходимите мехурчета, за да стане съвсем лека и пухкава! Оттам поради тази причина се уверете, че вашата купа за смесване или купата на вашия стоящ миксер са охладени преди употреба! Гарантиран успех!
И вече може да се развихрите в своите супер вкусни веган десерти!
Търсене
Свързани продукти