С наближаването на Деня на жената – 8 март е време да започнете да мислите за идеалния подарък, за да зарадвате специалните жени в живота си. Независимо дали става въпрос за вашата майка, съпруга, приятелка, сестра или друга важна жена, един специален подарък може да покаже вашата признателност и любов. Ето някои здравословни и уникални идеи за подаръци, които ще ви помогнат да изберете подходящ подарък за жена за 8-ми март.

Козметика като подарък за 8 март:

Всяка жена обича козметичните продукти, особено качествените такива. В нашия био магазин ще намерите голямо разнообразие от висококачествена френска козметика. По-важното е, че тази козметика е изцяло натурална и био. Можете да изберете различни варианти с малко от карите, масло от жожоба или билки. Ето някои страхотни единични предложения или комбинации:

подарък козметика

Спортен подарък за 8-март:

Ако дамата, която искате да зарадвате тренира активно тогава, спортен аксесоар или хранителна добавка би било страхотен подарък за Деня на жената. Ако покажете заинтересованост към нейното здраве и баланс, това би направило много добро впечатление. Нашите предложения са:

  • Ръкавици за фитнес – За дамите е особено важно да имат красиви и нежни ръце. Ръкавиците са фитнес са задължителен аксесоар. Можете да изберете между различни варианти в различни цветове, които да подхождат на нейния вкус. 
  • Термо чанта за храна – Това е малко по-скъп подарък, който ще е подходящ за жена, която следва стриктен хранителен режим и е принудена да носи храната си навсякъде с нея. Термо чантата за пренасяне на храна е много удобна и запазва продуктите охладени за дълго време. Тя може да се използва и като пикник чанта. 
  • Протеин за жени – Ако вашата дама приема хранителни добавки е добре да се запознаете какви точно са те, има ли любим вкус, както и консумира ли лактоза и има ли някакви алергии. Ако не сте наясно с тези неща, най-добре изберете органичен протеин, изцяло веган, който има плодов или шоколадов вкус. Нашето предложение е дамски протеин, който спомага за възстановяване след тренировка и изгаряне на мазнини - ПРОТЕИНОВ ШЕЙК SHAPE AND CONTROL
  • Мултивитамини – Здравословните добавки винаги са на мода. Те показват вашето желание човекът да е здрав и защитен. Ако изберете да изненадате дамата си с мултивитамини за 8 март, винаги изберете такива, които са комплексни, специално разработени за нежния пол. Можете да разгледате и вариантите, които са специализирани за подобряване на визията на коса, кожа и нокти. Това също е чудесен здравословен вариант. 

подарък за спортуваща жена

Храна като комплимент за Осми март:

Няма нищо по хубаво от специално подбрана храна, с която да изненадате половинката си. Можете да приготвите вечеря с предварително избраните продукти или да ги оформите като кошница и да ги поднесете с красив букет рози. Нашите предложения за вас са:

  • Шоколад – Разбира се, това е нашето първо предложение. Можете да изберете от различни видове с разнообразно съдържание на какао или ядки. В нашия био магазин има варианти, които са изцяло био и такива, които са изцяло веган. Можете да и разгледате и по-екзотичните ни предложения, като органичен шоколад с какао от Еквадор и Никарагуа. 
  • Бисквити – Тук подобно на шоколада има много варианти, като най-атрактивните от тях са готовите подаръчни кутии. Можете да изберете и такива по ваш вкус, да ги поставите в специално подбрана кутия и да ги украсите с листа от цветя. 
  • Мед от манука – Този луксозен подарък, няма как да не стопли сърцето на всяка жена. Новозеландският мед има страхотен вкус, луксозна визия и много здравословни ползи. 

мед от манука цена

Напитки като подарък за жена за 8 март:

  • Био вино - Едва ли има жена, която да не се зарадва на първокласна бутилка вино. При нас ще намерите органични вина от различни краища на Европа, с които никога не можете да сбъркате. Те ще бъдат идеалното допълнение към празничната вечеря, която бихте могли да приготвите за нея. 
  • Безалкохолно вино – Това предложение е идеално за тези, които не консумират алкохол, защото са на диета, бременни са или кърмят. Луксозните безалкохолни вина имат страхотен вкус и пристигат в стилна опаковка. 

Подарък вино

Ето още няколко малко по-нестандартни, но много интересни предложения:

Подарък за домашен любимец

Важно!
Към всеки един от тези подаръци ви препоръчваме да добавите букет цветя и картичка с лично послание, което да покаже колко е важен човека за вас. 

Публикувано от:

Лучия Дончева
Аз съм Лучия и съм мениджър онлайн продажби в bio-market.bg. С моите текстове се стремя да споделя полезна информация и вдъхновяващи истории за здравословния начин на живот. Моята страст към био продуктите и устойчивите практики ме кара да изследвам най-новите тенденции и да ги споделя с читателите, за да ги подпомогна в техния път към по-здравословен и екологичен начин на живот. С удоволствие споделям своите знания и опит с вас, надявайки се да ви вдъхновя да направите устойчиви и здравословни избори в ежедневието си.