Бронираното кафе е иновативна напитка, която се наслаждава на популярност, особено сред привържениците на кето диетата. Съчетавайки кафе с кокосово масло, тази напитка не само подпомага отслабването, но и предлага редица здравословни ползи. В тази публикация ще дискутираме как се приготвя тази напитка, рецепти, предимства при отслабване и как да  я включите във вашата диета.

Как се прави бронираното кафе

За да приготвите тази диетична напитка, ви е необходимо:

  • 1 чаша горещо кафе
  • 1 супена лъжица кокосово масло
  • Канела по желание

Процесът на приготвяне е много прост - просто добавете маслото от кокос към горещото кафе и разбъркайте добре. Изчакайте докато сместа стане хомогенна. 

Бронирано кафе рецепта

  • Изварете кафето по ваш вкус.
  • Добавете кокосовото масло.
  • Разбъркайте добре.

При нас ще можете да избирате между различни видове био кафе, както и различни разфасовки и марки био кокосово масло.

Кафе с кокосово масло и канела

За допълнителен вкус и ползи, можете да добавите и канела към бронираното кафе. Канелата е известна със своите регулиращи нивата на захарта в кръвта свойства и може да допълни ползите от кокосовото масло и кафето.

Диета с бронирано кафе

Бронираното кафе е идеален избор за хора, следващи кето диета. Кето диетата се основава на консумацията на храни с ниско съдържание на въглехидрати, което стимулира тялото да влезе в кетоза - състояние, при което тялото използва мазнините за енергия, а не въглехидратите. Бронираното кафе с кокосово масло подпомага този процес, като предоставя здравословни мазнини и стимулира изгарянето на мазнини.

Ползи от кафе с кокосово масло

  • Подпомага отслабването като забързва метаболизма
  • Предоставя устойчива енергия и повишава издръжливостта.
  • Подобрява когнитивните функции и фокуса.
  • Има антиоксидантни и противовъзпалителни свойства.

В заключение, тази диетична напитка представлява не само вкусен сутрешен бустер, но и мощно средство за отслабване при следване на кето диета. Съчетавайки кокосово масло с кофеин, този вариант за стартиране на деня предоставя енергия, стимулира изгарянето на мазнини и повишава общото здравословно състояние. Започнете деня с бронирано кафе и се насладете на неговите множество ползи за здравето и отслабването!

Изберете съставките за своята напитка от нашия био магазин и ги поръчайте с бърза доставка до вашия дом или офис на куриер. Ние гарантираме най-високо качество на нашите продукти, винаги изгодни цени и разнообразието, от което се нуждаете. 
 

Публикувано от:

Мариета Гаванозова
Аз съм Мариета и съм регионален мениджър в Био Маркет. Сертифициран хранителен терапевт съм и йога учител. Храня се изцяло с растителна храна от 7 години. Пиша статиите, за да споделя с всички вас своите знания, опит и умения, които са придобити с много информация от различни източници. Ще се радвам да ви бъда полезна.